Odvjetnik Ćosić

O meni

Pored predstavljenih područja odnosno grana prava kojima se bavim htio bih Vam se na svojoj stranici i osobno predstaviti.

Obzirom da se nadam kako ćemo surađivati u budućnosti, smatram da je korektno da i Vi ponešto pročitate o meni.

Pravni fakultet  upisao sam iz razloga što mi je oduvijek želja bila postati odvjetnikom.

Još od malih nogu i gledanja televizijskih odvjetničkih serija i filmova znao sam da želim postati osoba koja će moći ispravljati nepravdu i boriti se svim silama i snagama za potrebite. Odvjetništvo za mene ne predstavlja puko poznavanje pravnih propisa već ostvarivanje želja i ciljeva mojih klijenata na način koji će biti najoptimalniji za njih.

Smatram da odvjetnik mora biti kreativan u svom poslu i da mora znati zaobići prepreke koje se pred njega postave dok ostvaruje ciljeve svoje stranke.

U svojoj dosadašnjoj karijeri kao odvjetnički vježbenik i odvjetnik, ostvarivao sam ciljeve svojih stranaka na raznim područjima prava. Jednako tako, a sve kako bih napredovao i učio, svoje iskustvo sam skupljao u odvjetničkim uredima u Karlovcu i Zagrebu te sam skupivši dovoljno znanja i hrabrosti odlučio otvoriti svoj odvjetnički ured, kao moj životni san.

Isto tako navodim kako sam svojim radom trudom i zalaganjem zaslužio i odabrao posao kojim mogu pomoći onima kojima je to potrebno, tako da se kao odvjetnik koji je u svakom trenutku spreman pomoći nalazim na sljedećim odvjetničkim listama pomoći:

  • Lista dežurnih odvjetnika,
  • Lista opunomoćenika za djecu i maloljetnike žrtve kaznenih djela
  • Lista odvjetnika za mladež
  • Lista savjetnika za žrtve kaznenih djela,
  • Lista odvjetnika za zastupanje osoba s duševnim smetnjama
  • Lista odvjetnika koji pružaju informacije i savjete u postupcima po europskom uhidbenom nalogu,
  • Lista odvjetnika za pružanje besplatne pravne pomoći,
  • Lista odvjetnika specijaliziranih za pružanje pravne pomoći žrtvama trgovanja ljudima) i
  • Lista povjerenika u jednostavnom postupku stečaja potrošača.

Smatram kako imam snažnu etičku praksu, učinkovito rješavam slučajeve svojih klijenata, posjedujem jasnu i konciznu komunikacijsku vještinu, prilagodljivost u rješavanju problema, te sam u toku sa zakonima i propisima i pružam vrhunsku odvjetničku uslugu.

Međutim posebno napominjem kako uvijek ostajem skroman i da kontinuirano radim na poboljšanju svojih vještina kako bih se usavršavao u svojoj praksi i bio uspješniji u rješavanju slučajeva mojih klijenata.

Za kraj, htio bih Vam se zahvaliti na vremenu koje ste uložili da pročitate ponešto o meni ovim putem. Veselim se našoj budućoj suradnji i upoznavanju uživo te zajedničkom ispravljanju nepravde i zadovoljavanju Vas i Vaših interesa.